top of page
IMG_96A0FE718D30-1_edited.jpg

OVER Atelier NG

Hoi hoi, Ik ben Nienke Grapendaal, 23 jaar en ik heb altijd al een enorme passie gehad voor kunst. Sinds ik 4 jaar oud was weet ik niet beter dan dat ik de gekste dingen maakte met alles wat ik in huis kon vinden. Sindsdien mocht ik ook naar een kinderatelier. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en met enorm veel technieken mogen experimenteren. Van aquarel tot speksteen en alles daar tussen in. Dit heb ik tot mijn afstuderen met veel plezier gedaan elke week. 

Sindsdien heb ik altijd de droom gehad om als zelfstandig kunstenaar te kunnen werken. Sinds 2018 heb ik bij mijn ouders thuis een eigen atelier mogen opbouwen om deze droom na te blijven jagen. Na het afronden van mijn studie heb ik, met veel support van vrienden en familie, in Oktober 2022 dan ook echt de stap gezet om mezelf als beeldend kunstenaar in te schrijven bij de KVK en Atelier NG op de kaart te gaan zetten als echt bedrijf. 

Met Atelier NG wilde ik alleen niet de zoveelste kleine kunstondernemer worden. Ik wil graag in opdracht werken voor mensen om een mooie herinnering of een bijzonder moment vast te kunnen blijven houden. Ik vind het ontzettend belangrijk om met materialen te werken die lang mee kunnen gaan en dit ook een tijdloos design te geven, zodat je er jaren lang van kan genieten.

Hierin heb ik mijn passie en expertise gevonden in het preserveren van bloemen. Dit doe ik met heel veel liefde. 

Bekijk vooral ook mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn verschillende technieken en werkbare materialen. Zit er iets tussen wat de aandacht trekt? Stuur een mail voor de mogelijkheden!

Veel liefs,

Nienke van Atelier NG

Neem contact op
  • Instagram - White Circle
  • TikTok
  • Facebook - White Circle
f655fabd-bc36-4210-be87-615f8a22cc27_edited.jpg
IMG_2837_edited.jpg

Locatie Atelier NG

Momenteel is Atelier NG nog  gevestigd in Zeist en staat het bedrijf ingeschreven in  Bunnik. We hopen snel uit te kunnen breiden en een zelfstandige atelierruimte te kunnen betrekken, in het midden van het land.

bottom of page