IMG_96A0FE718D30-1_edited.jpg

OVER Atelier NG

Hoi hoi, Ik ben Nienke Grapendaal, 23 jaar en fulltime verpleegkundige. Hiernaast ben ik altijd creatief bezig geweest. Sinds ik 4 jaar oud was weet ik niet beter dan dat ik de gekste dingen maakte met alles wat ik in huis kon vinden. Sindsdien mocht ik ook naar een kinderatelier. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en met enorm veel technieken mogen experimenteren. Van aquarel tot speksteen en alles daar tussen in. Dit heb ik tot mijn afstuderen met veel plezier gedaan elke week. 

Toen ik begon met fulltime werken merkte ik toch dat ik iets miste. Toen ben ik hier en daar weer creatieve projectjes op gaan pakken en in deze periode ontstond langzaam het idee voor Atelier NG. 

Met Atelier NG wilde ik alleen niet het zoveelste woondecoratie winkeltje worden. Ik vind het ontzettend belangrijk om met materialen te werken die lang mee kunnen gaan en dit ook een tijdloos design te geven, zodat je er jaren lang van kan genieten.

Bekijk vooral ook mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn verschillende technieken en werkbare materialen. Zit er iets tussen wat de aandacht trekt? Stuur een mail voor de mogelijkheden!

Veel liefs,

Nienke van Atelier NG

Neem contact op
  • Instagram - White Circle
  • TikTok
  • Facebook - White Circle
f655fabd-bc36-4210-be87-615f8a22cc27_edited.jpg