HELPDESK

Jij vraagt, wij antwoorden

Bij Studio Ng. is volledige klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Bekijk hieronder een aantal van onze veelgestelde vragen om de informatie te krijgen waar je naar op zoek bent. Neem contact met ons op met eventuele vragen.

IMG_2694_edited.jpg

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Helaas kunnen online betalingen via de site nog niet gedaan worden. Hierdoor zullen betalingen via een online betaalverzoek gaan.

Het gemakkelijkst is om deze via een berichtje op de mobiele telefoon te sturen. Anders kan het geld overgemaakt worden naar het bankrekeningnummer dat ik via de mail toe kan sturen. We hopen zo spoedig mogelijk betalingen via Ideal of Apple Pay aan te mogen bieden. 

WELKE VERZENDMETHODES GEBRUIKEN WIJ? 

Verzending naar Utrecht centrum, Zeist, Bunnik, Driebergen, Huis ter Heide, Nieuwegein, Soesterberg, Den Dolder en De Bilt zijn gratis. Moet het pakketje verzonden worden buiten dit gebied? Dan zijn de kosten voor de koper. Hierbij maken wij gebruik van de PostNL pakketservice. Liever een andere verzendmethode? Laat het even weten bij je bestelling, dan is het vast ook een mogelijkheid. 

888e89d8-15fb-4e3c-9bd9-c6e7a067558d.JPG

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Binnen 14 dagen kunnen alle artikelen die niet naar zin zijn teruggestuurd worden. Houd wel in gedachten dat alle producten handgemaakt zijn en soms af kunnen wijken van de originele foto. Kosten voor de retourzending zijn voor de koper. 

HEBBEN JULLIE OOK CADEAUKAARTEN?

Nee helaas. Het is een beginnende onderneming. Hopelijk kunnen we snel wel de stap naar cadeaukaarten maken indien hier animo voor is. Wil je nu als iets van Studio Ng cadeau geven? Stuur even een mail naar ngrapendaal@ziggo.nl, dan komen we er samen uit!

IMG_2627.JPG

WAAROM LIJKT MIJ PRODUCT NIET PRECIES ZOALS DE FOTO?

Bij Studio Ng. zijn alle producten handgemaakt (handmade) en veel van de materialen zijn gerecycled. Hierdoor is elk product uniek en kan het voorkomen dat het product niet een op een overeenkomt met de foto's uit de webshop. Heb je een vraag over een ontvangen product? Neem gerust contact met ons op!